Keikka- ja vähän muutakin kalenteria


Tässäpä näitä loppuja tämän projektin arkistoista.

Kysessä on siis pääasiassa keikkakalenteri, jossa melko pitävää tietoa edustaa ulkomaisten yhtyeiden vierailut. Sitä vähemmän pitävää tietoa edustaa keräilyerä kotimaisia keikkoja.
Koska tällaista listaa ei ole aikomus ollu koskaan tehdä, joten tiedot ovat tulleet sivutuotteita eri lähteitä selatessa ja on siksi varsin sekalainen. Päätin kuitenkin laittaa nuo esille, jos se jotain ilahduttaa tai jossain myöhemmässä vaiheessa vaikkapa hyödyttääkin.
Ainakin Suomen kesien bänditarjonta tulee hyvin esille ja tuon vuodenajan kohdalta keikkakalenteri on kohtuullisen kattava, ainakin yleisvaikutelman osalta. Tarkat keikkapäivät ja paikat saattavat heittää.
Lisäksi seassa on bändien (lähinnä Teddy & the Tigersin) uraan liittyviä päivämääriä, joita en muualle keksinyt laittaa.
Levynjulkistamiskuukausiin kehoitan suhtautumaan erittäin varauksella, ellei tarkkaa päivämäärää ole ilmoitettu. Saattavat heittään kuukauden, mahdollisesti kaksi.

Tämä sivu on siis jonkinlainen muualle sopimattoman tiedon loppusijoituspaikka,
joten kovin suuria odotuksia tämän sotkun jatkokäsittelyyn ei ole luvassa. Jotain saatan lisätä vielä tänne mitä vielä vastaan tulee. Näitä muunmuassa ovat sanomalehdissä keikkailmoitukset (siis skannattuna), valikoiden.

Tärkein lähde on ollut edelleen Suosikki, jonka kesän keikkakalenterit ovat peräisin.. Näiden lisäksi lukuisat paikallislehdet, mukaanlukien Helsingin Sanomat :).